Axopar 28 Cabin_E8A8665.jpg
New-Flexiteek-Logo-Positive-RGB.png

UMJETNA TIKOVINA DRUGE GENERACIJE

Dostupan u elegantnim, suvremenim bojama, s mogućnošću prilagođenog dizajna, natpisa i logotipa. Dizajnirali smo naše podove da budu sigurni i udobni u ekstremnim uvjetima. I da trajU dugi niz godina, uz minimalno održavanje.

Lako ga možemo uklopiti na svako plovilo, bilo da se radi o tenderu ili superjahti.

InfintyLuxuryWovenVinyl_Gray-400x284.png

VINILNI TEPIH

Infinity LWV je jedinstvena podloga od vinilne pjene koja je idealna za uporabu na različitim vrstama površina. Infinity luksuzni tkani vinil je snažan, udoban, moderan, prikladan i izvrstan izbor za brodove, ugostiteljske objekte, zdravstvene ustanove, wellness pa čak i za kućnu uporabu. U usporedbi s drugim vrstama podnih obloga, dugoročno troškovi su niski. Materijal je izdržljiv, apsorbira zvuk i može se 100% reciklirati.

Infinity Pictures (10).jpg
header-logo.png

VINILNA PODNA OBLOGA

Nautifloor je PVC podna obloga s efektom tikovine  idrugih struktura, debljine samo 2 mm za unutarnju i vanjsku upotrebu. Nautifloor nije namijenjen samo za nautiku, može se koristiti i u hotelima, restoranima, trgovinama i kućama. Nautifloor je fleksibilan, 100% vodootporan i izuzetno otporan na habanje. Osim toga, materijal je protuklizni, otporan na mrlje, iznimno izdržljiv i negorljiv.

65MH Nautifloor Mahogany & Holly.jpg
Marine Tuft - Logo.jpg

MARINE TEPIH

Marine tuft tepih za unutrašnje i vanjske površine, dizajniran da izdrži najteže vremenske uvjete, UV zračenje, morsku vodu, klor te velike temperaturne razlike. Testiran i certificiran je prema najvišim morskim standardima. Njegova izrada osigurava mekanu udobnost pod nogama, bez sintetičko plastičnog osjećaja koji nalazite kod većine drugih tepiha. Njegova svojstva se tijekom vremena ne mjenjaju.

treadmaster_edited.jpg
Treadmaster - Logo.png

PROTUKLIZNA PODNA OBLOGA

Treadmaster asortiman sinonim je za protuklizne površine više od 40 godina. Proizveden u Velikoj Britaniji, Treadmaster pruža sigurnost s estetski ugodno dizajniranim proizvodima, koji postavljaju standard za protuklizne obloge. Upotrebljava se po većini za oblaganje podnih površina radnih brodova.

nautikflorcolor_edited.png

BRODSKA PVC PODNA OBLOGA

NautikFlor se preporučuje za unutarnju upotrebu na morskim plovilima u drugim objektima. Materijal je 100% vodootporan, ne zahtijeva održavanje, otporan je na habanje i lako se čisti.

Površina savršeno imitira izgled i teksturu stvarnog drvenog poda. NautikFlor neće trunuti, pucati, hrđati ili korodirati. NautikFlor je otporan na mrlje i pruža svježi izgled drva niz godina.

120943796_2319920604818635_3820421633244
bodenblag-boot-marine-floor-braun-dunkel
gisatex_logo_edited.png

GISATEX PROTUKLIZNE OBLOGE

GISATEX® ANTISLIDE je protuklizna elastična podna obloga za sve vanjske površine. Debljina od samo 2 mm nudi jednostavnu obradu. Materijal se savršeno može uklopiti u oblik trupa i s njim je lako raditi. Palubu štiti od vode i habanja.

Površina podne obloge GISATEX® ANTISLIDE izrađena je od 100% PVC-a te je otporna na ekstremne temperature, slanu vodu i UV svjetlost. Idealna je dugotrajna i izdržljiva površina palube.