+385 95 35 35 020

  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2019 by Oktogon Nautika

Permateek-colection-4-Multi-color-Multi-

Sintetička tikovina druge generacije

Permateek palubne obloge izrađuju se od ekološki prihvatljive umjetne tikovine koja jamči otpornost i atraktivan izgled, uz visoku trajnost i lakoću održavanja.  Permateek visoko kvalitetne brodske podne obloge od umjetne tikovine iznimno su otporne na sve vremenske uvjete, UV stabilne su i izgledaju baš poput prave tikovine. Permateek je idealno rješenje za palube i podove jahta i drugih plovila te drugih vanjskih prostora.

Luksuzna vinilna podna obloga

Infinity LWV je jedinstvena podloga od vinilne pjene koja je idealna za uporabu na različitim vrstama površina. Infinity luksuzni tkani vinil je snažan, udoban, moderan, prikladan i izvrstan izbor za brodove, ugostiteljske objekte, zdravstvene ustanove, wellness pa čak i za kućnu uporabu. U usporedbi s drugim vrstama podnih obloga, dugoročno troškovi su niski. Materijal je izdržljiv, apsorbira zvuk i može se 100% reciklirati.

Infinity Pictures (10).jpg
Marine Tuft Teak Navy Cream.jpg

Nautički tapet vrhunske kvalitete

Marine tuft tepih za unutrašnje i vanjske površine, dizajniran da izdrži najteže vremenske uvjete, UV zračenje, morsku vodu,, klor te velike temperaturne razlike. Testiran i certificiran je prema najvišim morskim standardima. Njegova izrada osigurava mekanu udobnost pod nogama, bez sintetičkog plastičnog osjećaja koji nalazite kod većine drugih vanjskih tepiha. Njegova svojstva se tijekom vremena ne mjenjaju.

Nautička vinilna obloga vrhunske kvalitete

Nautifloor je PVC podna obloga s efektom tikovine, debljine samo 2 mm za unutarnju i vanjsku upotrebu. Nautifloor nije namijenjen samo za nautiku, može se koristiti i u hotelima, restoranima, trgovinama i kućama. Nautifloor je fleksibilan, 100% vodootporan i izuzetno otporan na habanje. Osim toga, materijal je protuklizni, otporan na mrlje, iznimno izdržljiv i negorljiv.

65MH Nautifloor Mahogany & Holly.jpg
SeaDek-3_edited.jpg

Nautička pjenasta obloga različitih debljina

SeaDek je protuklizna, UV zaštićena pjena s inovativnom, teksturiranom mikro-točkastom površinom. Jednosatvan za čišćenje i otporan na mrlje, SeaDek također pruža zaštitu površini plovila. Jednostavan je za ugradnju i prilagodljiv. SeaDek je dostupan u različitim veličinama, debljinama i bojama.

Protuklizna brodska podna obloga vrhunske kvalitete

Treadmaster asortiman sinonim je za protuklizne površine više od 40 godina. Proizveden u Velikoj Britaniji, Treadmaster pruža sigurnost s estetski ugodno dizajniranim proizvodima, koji postavljaju standard za protuklizne obloge.

treadmaster_edited.jpg