Permateek-colection-4-Multi-color-Multi-

Umjetna tikovina druge generacije

Permateek palubne obloge izrađuju se od ekološki prihvatljive smjesi koja jamči otpornost i atraktivan izgled, uz visoku trajnost i lakoću održavanja.  Permateek visoko kvalitetna umjetna tikovina iznimno je otporna na sve vremenske uvjete, UV stabilna je i izgleda baš poput prave tikovine. Permateek je idealno rješenje za palube i podove jahta i drugih plovila te obalganje drugih vanjskih te unutrašnjih prostora.

Luksuzna vinilna podna obloga

Infinity LWV je jedinstvena podloga od vinilne pjene koja je idealna za uporabu na različitim vrstama površina. Infinity luksuzni tkani vinil je snažan, udoban, moderan, prikladan i izvrstan izbor za brodove, ugostiteljske objekte, zdravstvene ustanove, wellness pa čak i za kućnu uporabu. U usporedbi s drugim vrstama podnih obloga, dugoročno troškovi su niski. Materijal je izdržljiv, apsorbira zvuk i može se 100% reciklirati.

Infinity Pictures (10).jpg

Nautička vinilna obloga vrhunske kvalitete

Nautifloor je PVC podna obloga s efektom tikovine  idrugih struktura, debljine samo 2 mm za unutarnju i vanjsku upotrebu. Nautifloor nije namijenjen samo za nautiku, može se koristiti i u hotelima, restoranima, trgovinama i kućama. Nautifloor je fleksibilan, 100% vodootporan i izuzetno otporan na habanje. Osim toga, materijal je protuklizni, otporan na mrlje, iznimno izdržljiv i negorljiv.

65MH Nautifloor Mahogany & Holly.jpg

Nautički tapet vrhunske kvalitete

Marine tuft tepih za unutrašnje i vanjske površine, dizajniran da izdrži najteže vremenske uvjete, UV zračenje, morsku vodu, klor te velike temperaturne razlike. Testiran i certificiran je prema najvišim morskim standardima. Njegova izrada osigurava mekanu udobnost pod nogama, bez sintetičko plastičnog osjećaja koji nalazite kod većine drugih tepiha. Njegova svojstva se tijekom vremena ne mjenjaju.

Protuklizna brodska podna obloga vrhunske kvalitete

Treadmaster asortiman sinonim je za protuklizne površine više od 40 godina. Proizveden u Velikoj Britaniji, Treadmaster pruža sigurnost s estetski ugodno dizajniranim proizvodima, koji postavljaju standard za protuklizne obloge. Upotrebljava se po većini za oblaganje podnih površina radnih brodova.

treadmaster_edited.jpg
vdk-005.jpg

Nautička pjenasta obloga

Vendeck je protuklizna, UV zaštićena PE/EVA pjena s inovativnom, teksturiranom mikro-točkastom površinom. Jednosatvan za čišćenje i otporan na mrlje, Vendeck također pruža zaštitu površini plovila. Jednostavan je za ugradnju i prilagodljiv. Vendeck je dostupan u različitim veličinama i bojama.

+385 99 8413 843

  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2019 by Oktogon Nautika