Permateek-colection-4-Multi-color-Multi-
de9ee87d-6293-5e8c-027b-d9fadfef73e8.png

UMJETNA TIKOVINA

Permateek palubne obloge izrađuju se od ekološki prihvatljive smjesi koja jamči otpornost i atraktivan izgled, uz visoku trajnost i lakoću održavanja.  Permateek visoko kvalitetna umjetna tikovina iznimno je otporna na sve vremenske uvjete, UV stabilna je i izgleda baš poput prave tikovine. Permateek je idealno rješenje za palube i podove jahta i drugih plovila te obalganje drugih vanjskih te unutrašnjih prostora.

InfintyLuxuryWovenVinyl_Gray-400x284.png

VINILNI TEPIH

Infinity LWV je jedinstvena podloga od vinilne pjene koja je idealna za uporabu na različitim vrstama površina. Infinity luksuzni tkani vinil je snažan, udoban, moderan, prikladan i izvrstan izbor za brodove, ugostiteljske objekte, zdravstvene ustanove, wellness pa čak i za kućnu uporabu. U usporedbi s drugim vrstama podnih obloga, dugoročno troškovi su niski. Materijal je izdržljiv, apsorbira zvuk i može se 100% reciklirati.

Infinity Pictures (10).jpg
header-logo.png

VINILNA PODNA OBLOGA

Nautifloor je PVC podna obloga s efektom tikovine  idrugih struktura, debljine samo 2 mm za unutarnju i vanjsku upotrebu. Nautifloor nije namijenjen samo za nautiku, može se koristiti i u hotelima, restoranima, trgovinama i kućama. Nautifloor je fleksibilan, 100% vodootporan i izuzetno otporan na habanje. Osim toga, materijal je protuklizni, otporan na mrlje, iznimno izdržljiv i negorljiv.

65MH Nautifloor Mahogany & Holly.jpg
Marine Tuft - Logo.jpg

MARINE TEPIH

Marine tuft tepih za unutrašnje i vanjske površine, dizajniran da izdrži najteže vremenske uvjete, UV zračenje, morsku vodu, klor te velike temperaturne razlike. Testiran i certificiran je prema najvišim morskim standardima. Njegova izrada osigurava mekanu udobnost pod nogama, bez sintetičko plastičnog osjećaja koji nalazite kod većine drugih tepiha. Njegova svojstva se tijekom vremena ne mjenjaju.

Treadmaster - Logo.png

PROTUKLIZNA PODNA OBLOGA

Treadmaster asortiman sinonim je za protuklizne površine više od 40 godina. Proizveden u Velikoj Britaniji, Treadmaster pruža sigurnost s estetski ugodno dizajniranim proizvodima, koji postavljaju standard za protuklizne obloge. Upotrebljava se po većini za oblaganje podnih površina radnih brodova.

treadmaster_edited.jpg
Screenshot_20210402_201301.jpg
logo-topdek%401x_edited.png

UMJETNA TIKOVINA 2. GENERACIJE

Topdek je umjetna tikovina druge generacije. Savršena imitacija pravog drva koja ne zahtjeva održavanja, dugotrajna i otporna s odličnim protu kliznim svojstvima. Lakša od prave tikovine i umjetne tikovine prve generacije, manje se grije na sunce i lako se čisti. Moguća izrada obrubljenih ili jednostavnih panela, razlika je samo  u dizajnu i cijeni.

120943796_2319920604818635_3820421633244
nautikflorcolor_edited.png

BRODSKA PVC PODNA OBLOGA

NautikFlor se preporučuje za unutarnju upotrebu na morskim plovilima u drugim objektima. Materijal je 100% vodootporan, ne zahtijeva održavanje, otporan je na habanje i lako se čisti.

Površina savršeno imitira izgled i teksturu stvarnog drvenog poda. NautikFlor neće trunuti, pucati, hrđati ili korodirati. NautikFlor je otporan na mrlje i pruža svježi izgled drva niz godina.

gisatex_logo_edited.png

GISATEX PROTUKLIZNE OBLOGE

GISATEX® ANTISLIDE je protuklizna elastična podna obloga za sve vanjske površine. Debljina od samo 2 mm nudi jednostavnu obradu. Materijal se savršeno može uklopiti u oblik trupa i s njim je lako raditi. Palubu štiti od vode i habanja.

Površina podne obloge GISATEX® ANTISLIDE izrađena je od 100% PVC-a te je otporna na ekstremne temperature, slanu vodu i UV svjetlost. Idealna je dugotrajna i izdržljiva površina palube.

bodenblag-boot-marine-floor-braun-dunkel