Permateek-colection-4-Multi-color-Multi-

UMJETNA TIKOVINA

Permateek palubne obloge izrađuju se od ekološki prihvatljive smjesi koja jamči otpornost i atraktivan izgled, uz visoku trajnost i lakoću održavanja.  Permateek visoko kvalitetna umjetna tikovina iznimno je otporna na sve vremenske uvjete, UV stabilna je i izgleda baš poput prave tikovine. Permateek je idealno rješenje za palube i podove jahta i drugih plovila te obalganje drugih vanjskih te unutrašnjih prostora.

VINILNI TEPIH

Infinity LWV je jedinstvena podloga od vinilne pjene koja je idealna za uporabu na različitim vrstama površina. Infinity luksuzni tkani vinil je snažan, udoban, moderan, prikladan i izvrstan izbor za brodove, ugostiteljske objekte, zdravstvene ustanove, wellness pa čak i za kućnu uporabu. U usporedbi s drugim vrstama podnih obloga, dugoročno troškovi su niski. Materijal je izdržljiv, apsorbira zvuk i može se 100% reciklirati.

Infinity Pictures (10).jpg

VINILNA PODNA OBLOGA

Nautifloor je PVC podna obloga s efektom tikovine  idrugih struktura, debljine samo 2 mm za unutarnju i vanjsku upotrebu. Nautifloor nije namijenjen samo za nautiku, može se koristiti i u hotelima, restoranima, trgovinama i kućama. Nautifloor je fleksibilan, 100% vodootporan i izuzetno otporan na habanje. Osim toga, materijal je protuklizni, otporan na mrlje, iznimno izdržljiv i negorljiv.

65MH Nautifloor Mahogany & Holly.jpg

MARINE TEPIH

Marine tuft tepih za unutrašnje i vanjske površine, dizajniran da izdrži najteže vremenske uvjete, UV zračenje, morsku vodu, klor te velike temperaturne razlike. Testiran i certificiran je prema najvišim morskim standardima. Njegova izrada osigurava mekanu udobnost pod nogama, bez sintetičko plastičnog osjećaja koji nalazite kod većine drugih tepiha. Njegova svojstva se tijekom vremena ne mjenjaju.

PROTUKLIZNA PODNA OBLOGA

Treadmaster asortiman sinonim je za protuklizne površine više od 40 godina. Proizveden u Velikoj Britaniji, Treadmaster pruža sigurnost s estetski ugodno dizajniranim proizvodima, koji postavljaju standard za protuklizne obloge. Upotrebljava se po većini za oblaganje podnih površina radnih brodova.

treadmaster_edited.jpg
vdk-005.jpg

EVA PJENASTA OBLOGA

Vendeck je protuklizna, UV zaštićena PE/EVA pjena s inovativnom, teksturiranom mikro-točkastom površinom. Jednosatvan za čišćenje i otporan na mrlje, Vendeck također pruža zaštitu površini plovila. Jednostavan je za ugradnju i prilagodljiv. Vendeck je dostupan u različitim veličinama i bojama.

120943796_2319920604818635_3820421633244

VODOOTPORNI BRODSKI PVC LAMINATNI POD

NautikFlor se preporučuje za unutarnju upotrebu na morskim plovilima u drugim objektima. Materijal je 100% vodootporan, ne zahtijeva održavanje, otporan je na habanje i lako se čisti.

Površina savršeno imitira izgled i teksturu stvarnog drvenog poda. NautikFlor neće trunuti, pucati, hrđati ili korodirati. NautikFlor je otporan na mrlje i pruža svježi izgled drva niz godina.

GISATEX PROTUKLIZNE OBLOGE

GISATEX® ANTISLIDE je protuklizna elastična podna obloga za sve vanjske površine. Debljina od samo 2 mm nudi jednostavnu obradu. Materijal se savršeno može uklopiti u oblik trupa i s njim je lako raditi. Palubu štiti od vode i habanja.

Površina podne obloge GISATEX® ANTISLIDE izrađena je od 100% PVC-a te je otporna na ekstremne temperature, slanu vodu i UV svjetlost. Idealna je dugotrajna i izdržljiva površina palube.

bodenblag-boot-marine-floor-braun-dunkel

+385 99 8413 843

  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2019 by Oktogon Nautika