Motorne brodice od 4,5 do 7,5 metara dužine za obiteljska krstarenja i vodene sportove. Odličan omjer cijene i kvalitete.

Širok izbor modela, otvorenih ili s kabinom. Bogata standardna i izbor dodatne opreme, boje trupa, tapeciranja i motora.

460 OPEN

Najamanji model u ponudi ali odličan čamac za sportove na vodi i rekreaciju. Ova motorna brodica s otvorenom palubom namijenjena je za priobalnu plovidbu.

Ispod upravljačke konzole nalazi se prostor za zaključavanje u koji možete sakriti opremu, kao i druge predmete i prtljagu. U pramčani dio može se postaviti dodatna klupa koja pramac pretvara u veliko sunčalište.

Ova je brodica sjajan kompromis između cijene i kvalitete.

Dužina: 4,55 m

Širina: 1,77 m

Gaz: 0,20 m

Težina: 380 kg

Broj osoba: 6

Maksimalna snaga motora: 50 ks

490 OPEN

Model 490 odlična je brodica za sportove na vodi i rekreaciju. Riječ je o čamcu s otvorenom palubom namijenjenim za priobalnu plovidbu.
U konzoli je prostor u kojeg možete spremiti opremu i prtljagu. Kormilarska klupa ima okretni naslon za leđa kako bismo mogli udobno sjediti u dva smjera. Na krmi je udobno sjedalo za 3 osobe i udoban prijelaz na krmenu platformu. Marine time 490 je izvrsni čamac modernog dizajna, lagan za održavanje i upravljanje.

Dužina: 4,85 m

Širina: 1,95 m

Gaz: 0,23 m

Težina: 470 kg

Broj osoba: 6

Maksimalna snaga motora: 90 ks

480 CABIN

Motorna brodica posebno dizajnirana za ljubitelje vodenih sportova I plovidbu priobalnim vodama.
Čamac se čini malih dimenzija, ali je vrlo funkcionalan. Na palubi ima mjesta za 5 osoba i nudi dovoljno prostora za odmor ili uživanje na suncu. Kabina s vratima ispod upravljačke konzole nudi mjesto za spavanje za 2 osobe. Ostale prednosti uključuju izvrsnu upravljivost, lako rukovanje i lako jednostavno održavanje.

Marine time 480 je funkcionalan, visokokvalitetni brod po povoljnoj cijeni.

Dužina: 4,80 m

Širina: 2,10 m

Gaz: 0,30 m

Težina: 420 kg

Broj osoba: 5

Maksimalna snaga motora: 70 ks

500 SPORT

Ovo je izvrstna brodica za sportove na vodi, rekreaciju I ribolov. Riječ je o motornoj brodici s otvorenom palubom namijenjenom za priobalnu plovidbu.
Model 500 je hibrid između otvorene i kabinske verzije. Ispod konzole nalazi se mala kabina s vratima u kojoj mogu prenoćiti dvije odrasle osobe plus sva potrebna prtljaga. Na pramcu se nalazi veliko sunčalište i prostor za opremu.

Dužina: 4,95 m

Širina: 2,12 m

Gaz: 0,25 m

Težina: 500 kg

Broj osoba: 6

Maksimalna snaga motora: 100 ks